Elsykkel terreng

Evoride elsykkel er et innovativt transportmiddel som kombinerer avansert teknologi med miljøvennlig mobilitet. Designet med formål å tilby en smidig, effektiv og bærekraftig løsning for moderne pendling, har Evoride elsykkel raskt blitt et populært valg blant syklister og byboere verden over.

Med sitt stilfulle utseende og kraftige elektriske motorer tilbyr Evoride elsykkel en sømløs sykkelopplevelse. Den elektriske motoren gir et ekstra dytt når det trengs, noe som gjør det enklere å takle bratte bakker og lengre avstander uten å bli utmattet. Dette gjør elsykkelen ideell for både korte pendlerreiser og lengre turer rundt i byen.

En av de mest imponerende egenskapene til Evoride elsykkel er dens batterilevetid og rekkevidde. Med avanserte batteriteknologier kan du sykle lengre avstander uten behov for hyppig lading. Dette gjør det til et pålitelig alternativ for daglig pendling, samtidig som det reduserer behovet for bilkjøring og dermed bidrar til å redusere klimagassutslippene.

I tillegg til sin imponerende ytelse og funksjonalitet, fokuserer Evoride elsykkel også på komfort og brukervennlighet. Den er utstyrt med ergonomisk utformede seter og håndtak for å sikre en behagelig kjøreopplevelse selv over lengre distanser. I tillegg tilbyr den fleksible innstillinger for å imøtekomme ulike høyder og kjørestiler, slik at alle kan finne sin ideelle kjøreposisjon.

Sikkerhet er også en prioritert faktor i designet av Evoride elsykkel. Den er utstyrt med kraftige bremser og lys for optimal synlighet, selv under dårlige lysforhold eller om natten. I tillegg tilbyr noen modeller avanserte sikkerhetsfunksjoner som antilåsbremser og integrerte alarmsystemer for å beskytte sykkelen mot tyveri.

Alt i alt representerer Evoride elsykkel et smart valg for moderne pendlere som ønsker å kombinere bekvemmeligheten av elektrisk sykling med miljøvennlige transportalternativer. Med sitt innovative design, imponerende ytelse og fokus på komfort og sikkerhet, fortsetter Evoride elsykkel å sette standarden for fremtidens urban mobilitet.

Terrengsykler

HVA ER EGENTLIG ELSYKKEL? 

Hva er egentlig elsykkel? El-sykler er elektriske sykler med en integrert elektrisk motor som kan brukes til fremdrift. Det finnes mange ulike typer el-sykler, fra modeller med en liten motor for å hjelpe til med pedalkraften, til kraftigere modeller. I Norge er dagens fartsgrense for el-sykler på 25 km/t. 

HVEM PASSER ELSYKKEL TIL?

El-sykler passer til alt fra barn, ungdom, voksne og eldre, og de er svært brukervennlige. Det er bare å sette seg på setet, trykke på start-knappen og trå i vei. Du velger selv hvor mye du ønsker å trå selv, og hvor mye du ønsker at motoren skal hjelpe deg. Det blir som og sykle i medvind, men du bestemmer vindhastigheten! Du komme deg til jobb uten behovet for en dusj, og på veien hjem kan du velge å slå av motoren for å få deg en fin treningsøkt. Med el-sykler kan du sykle på alle steder du vanligvis sykler, enten det er gågater, fortau eller gangstier.

HVOR MYE KOSTER DET Å HA EN ELSYKKEL?

El-sykler er svært billige i drift, den trenger kun å lades opp, og batteriet varer lenge. Andre kostnader kan være forsikring og service. Service kan vi bidra med hvis du ikke vil gjøre det selv. Hos EVORIDE finner du et bredt utvalg av elsykler. Velg mellom modeller som foldablecitytrekking, eller mountainbikes. Vi hjelper deg gjerne med finne akkurat den el-sykkelen som passer dine behov. Ta kontakt med oss med dine ønsker, så svarer vi deg så fort vi kan.

Trenger du hjelp til vedlikehold? Les denne artikkelen på tek.no.

Eget serviceverksted!

Vær trygg på at sykkelen er iorden. Vi har eget verksted og rask tilgang på deler.

Konkurransedyktige priser

Hos oss får du kvalitetsykler til konkurransedyktige priser

Fri frakt på ordre over 1500,-

Vi leverer over hele landet.
Fri frakt gjelder for alle sør for Trøndelag.