Hvordan bruke Fischer el-sykkel app?

Fischer el-sykler er kvalitets sykler fra Tyskland. Her får du en produktrekke som dekker alle behov. Syklene kommer med en av verdens beste og sterkeste motorer og de har vunnet masse internasjonale sykkel tester. Spesielt innen kategorien pris mot ytelse. Så når du kjøper Fischer sykkel får du mye kvalitet for pengene.

Alle våre Fischer el-sykler kommer med egen app, her skriver vi litt om alt du får tilgang til ved bruk av denne gratis appen.

  • Topografisk kart

Den har integrert kart funksjon i de fleste Europeiske land. Den måler topografi og kjøremønster for å gi en så nøyaktig rekkevidde analyse som mulig. Da kan du som sykler være trygg på at du kommer deg ditt du vil uten «rekkeviddeangst».

  • Analyse

Den har innebygd analyse verktøy, så appen gir deg beskjed hvis noe er galt med sykkelen. Dette gir deg som bruker en trygghet og mulighet til å utbedre problemet før det blir forverret. Den kan også vise nye oppdateringer for å få mere ut av sykkelen.

  • Lagring av ruter

Har du syklet en tur tidligere, kan du finne fram tidligere kjørerute hvis man ønsker å besøke samme sted. Dette er perfekt for de som ønsker å oppleve nye steder og som kanskje har funnet en ny favoritt destinasjon.

Eget serviceverksted!

Vær trygg på at sykkelen er iorden. Vi har eget verksted og rask tilgang på deler.

Konkurransedyktige priser

Hos oss får du kvalitetsykler til konkurransedyktige priser

Fri frakt på ordre over 1500,-

Vi leverer over hele landet.
Fri frakt gjelder for alle sør for Trøndelag.