Hvordan vedlikeholde en el-sykkel

El-sykler er for mange en større utgift og for at man skal få gleden av sin el-sykkel over tid, er det viktig med riktig og jevnlig vedlikehold. Det meste kan man også gjøre helt selv uten noen erfaring.

Det enkleste tiltaket er å vaske sykkelen ofte, spesielt hvis man sykler på vinteren der det er mye mere salt på veien. Husk at man ikke skal bruke høytrykkspyler da dette kan ødelegge sykkelen. Vi anbefaler vannslange og en sykkel vask (feks: Muc-off bike cleaner….) Man sprayer hele sykkelen før man spyler av. Kan også bruke en børste for enda bedre resultat. Etter vask anbefaler vi at man smører kjede, kassett og drivverk på nytt. Vær nøye og fordel utover samtidig som man spinner på pedalen for å få en jevn fordeling.

Sykkelservice 1-2 ganger i året kan også bidra med å øke levetiden på sykkelen, samt gir en mere problemfri sykkelopplevelse. Her kan du bestille Sykkelservice hos oss….

Batteriet trenger også vedlikehold og her har vi skrevet ett eget innlegg for hvordan man skal ta vare på sykkelbatteriet..
Det innlegget finner du ved å KLIKKE HER

 

 

 

 

Eget serviceverksted!

Vær trygg på at sykkelen er iorden. Vi har eget verksted og rask tilgang på deler.

Konkurransedyktige priser

Hos oss får du kvalitetsykler til konkurransedyktige priser

Fri frakt på ordre over 1500,-

Vi leverer over hele landet.
Fri frakt gjelder for alle sør for Trøndelag.