Hvorfor velge el-moped?

El-moped har hatt stor utvikling i takt med utvikling på el-bil markedet. Både motor og batteri til disse type kjøretøy har hatt stor utvikling de siste årene. Med både bedre rekkevidde, bedre motorkraft og kvalitet. Nå får man mopeder som dekker de fleste daglige pendle turene og gjøremål. Derfor passer denne el-mopeden utmerket til studenter, yngre fra de er 16 og voksne som ønsker ett billigere alternativ til bil.

  • Enkelt

Du trenger kun å vri om nøkkelen og kjøre. Enkel gashendel på styret og helt uten giring gjør kjøring enkelt og effektiv.

  • ENOVA

Når du kjøper ny elmoped får du tilbake 3500kr av staten “som takk” for at du har valgt ett elektrisk fremkomstmiddel. El-moped er fremtiden og det kommer masse fine modeller fremover. Les mer om ENOVA støtten HER

  • Få bevegelige deler

Det er færre bevegelige deler enn i moped med forbrenningsmotor. Dette gjør at service blir enklere og billigere, i tillegg til at det forekommer mindre feil.

  • Økonomisk

Slipper å betale bompenger, mange steder med gratis parkering, billig service og ikke minst ikke noe drivstoff. Perfekt for 16 åringen som kjøper sin første moped eller for de som ønsker å bytte ut bil og kollektivt.

  • Kjør forbi trafikk

De fleste av oss har vel sittet i kø på vei til jobb eller skole og tenkt at det må finnes mere effektive metoder, og nå gjør det det. LX04 modellene til Evoride er små lettkjørte mopeder, du kan kjøre sømløst forbi rushen. Så nå kommer du alltid tidsnok.

  • Støy

Denne er selvforklarende men her får du en helt stillegående motor med samme effekt som de bråke bensindrevene mopedene. LX04 kan kjøre opp til 45 km/t, har god kraft i motbakke og i tillegg raskere akselerasjon.

Eget serviceverksted!

Vær trygg på at sykkelen er iorden. Vi har eget verksted og rask tilgang på deler.

Konkurransedyktige priser

Hos oss får du kvalitetsykler til konkurransedyktige priser

Fri frakt på ordre over 1500,-

Vi leverer over hele landet.
Fri frakt gjelder for alle sør for Trøndelag.