5 grunner til å kjøpe el-sykkel i 2023

El-sykkel markedet er i stor vekst og flere har fått øynene opp for fenomenet. Det at man får litt motor hjelp, gjør terskelen for å bruke sykkelen til hverdags mye lavere. Flere opplever også mere energi, bedre form og bedre humør. Hva stopper deg fra å oppgradere den gamle sykkelen, eller selge bilen? Her har du hvertfall 5 grunner til å kjøpe el-sykkel i 2023.

1. Du sykler alltid i medvind

Med en elektrisk motor får du hjelp når det trengs. De fleste el-sykler kommer med 1-5 moduser avhengig av hvor mye hjelp du ønsker. Man kan også sykle helt uten drahjelp, hvis man skulle ønske det. Fordelen er at i de tyngste bakkene, kan man sette opp til de høyeste motor kraftene ved ett enkelt trykk på computeren, enkelt plassert på styret. Og da få den hjelpen du trenger for å ikke slite i motbakkene. Alle Evoride og Fischer elsykler kommer også med trilleassistanse, der sykkelen triller av seg selv, du må bare holde den i balanse.

2. Helse og humør blir bedre

Nyere forskning viser at de fleste som kjøper el-sykkel får bedre kondisjon og helse. Dette må være den letteste måten å få dagens 10.000 skritt eller fler. En el-sykkel kan ikke erstatte en god gammeldags uten motor, hvis man tenker på hvor mye trening du får per tur. Men samme forskning sier at man sykler oftere og lengre med el-sykkel. Andre gode ting som skjer med bedre kondisjon og helse.

  • Bedre humør
  • Høyre forbenning
  • Mindre sykdom
  • Mere energi
  • Forebygger stress
  • Bedre søvn
3. Økonomisk og miljøvennlig

Viste du at du sparer miljøet når du bruker el-sykkel? Vi har aldri vært mere opptatt av miljø enn det vi er idag. I bilmarkedet i 2022 var ca 80% av nybilkjøp elektriske. Dette kan være ett bedre alternativ til biler med forbrenningsmotor men krever enormt mye energi å produsere. Er det på tide å parkere bilen? Gjennom de siste årene har vi sett at flere familier med to biler selger en, til fordel for el-sykkel. Dette er ikke bare bra for miljøet, men også for lommeboka. Det er mye billigere og lade, og hvis man kan sette ned bilforsikringen med ett par 1000 kilometer, så kan man spare mye. 2022 har vært ett år preget av høye strømpriser, bensinpriser, matprisene har økt og det har vært høy inflasjon. Dette vil mest sannsynlig fortsette inn i 2023 og familier sitter igjen med mindre hver måned. Kan en el-sykkel bidra på det økonomiske i 2023? JA, det kan det.

4. Kom lengre, fortere!

De fleste som kjøperen el-sykkel, sykler lengre og oftere enn de ville gjort med en vanlig sykkel. Det blir lettere å komme seg ut og oppleve nye steder. Med en el-sykkel kan du sykle i 25km/t helt uanstrengt. Flere av våre el-sykler har rekkevidde på over 100 kilometer så dette er en fin kombinasjon for å komme deg lengre, fortere. El-sykkel kan brukes til pendling, tur og trening, så kommer du innom eller ringer, skal vi hjelpe å finne den el-sykkelen som passer best for deg og ditt behov.

5. Kommer ikke svett på jobb

Du slipper ikke bare kø i rush trafikken om morgenen, men du kommer deg ditt du skal klar til jobb eller skole uten å trenge å dusje. Med hele 5 moduser på motor får du alltid den hjelpen du trenger, selv i de bratteste bakkene.

Eget serviceverksted!

Vær trygg på at sykkelen er iorden. Vi har eget verksted og rask tilgang på deler.

Konkurransedyktige priser

Hos oss får du kvalitetsykler til konkurransedyktige priser

Fri frakt på ordre over 1500,-

Vi leverer over hele landet.
Fri frakt gjelder for alle sør for Trøndelag.