Vil du bli partner/affiliate?

Har du en blogg eller en sosiale mediekanal der du ønsker å presentere produktene våre? Vi jobber med et affiliatenettverk.

Du kan bli med i vårt partnernettverk og tjene penger gjennom bannerannonser, produktfeeds og viktigst av alt kvalitetsinnhold som linker til nettstedet vårt.

Hvorfor bli partner med Evoride?

Evoride har på få år blitt et respekterte merke i markedet. Vi lever produkter til lavere priser uten at det går på bekostning av kvalitet. Dette er bevist ved at vi to år på rad har vunnet beste kjøp elsykkel på tek.no. Og nå med flere nyheter på vei inn følger vi trendene i markedet. 

Evoride er i dag et elsykkel merke som passer for alle.  Vi tror vi kan skape glede og velvære ved å produsere transportprodukter som har god rekkevidde, moderne design til en lavere pris. Vi streber etter at produktene våre skal ha en positiv innvirkning på folks helse og liv. .

Denne avtalen gjelder alle våre produktkategorier. 

Hvorfor bli partner med Evoride?

Vårt tilbud til affiliate partnere
Fra 10 % provisjon.
Økte provisjoner på visse kampanjer
Evne til å motta personlige fordeler
Regelmessig skiftende spesialtilbud
Produktfeed tilgjengelig
Bannere tilgjengelig
30 dagers cookie-intervall

Bruk av merket i tilknyttet annonsering basert på priskampanjer er forbudt.
Tilknyttede partnere har ikke lov til å by på søkeord slik at annonsene vises over denne nettbutikkens egne annonser med termer knyttet til våre varemerker eller feilstavinger av våre varemerkevilkår. Tilknyttede selskaper kan ikke by på slike termer eller fraser i betalt søkeannonsering på en søkemotor. En tilknyttet partner kan ikke drive betalt reklametrafikk til et domenenavn som ikke eies eller drives av tilknyttet partner. Dette betyr at tilknyttede selskap må lede trafikk til sin egen nettside før han driver trafikk til denne e-handelssiden. Det er strengt forbudt å bruke denne nettbutikkens domenenavn som en synlig URL for PPC-annonser som inneholder søkeord fra et hvilket som helst PPC-program. Begrepene “offisiell nettside” eller “offisiell butikk” kan aldri brukes i overskrifter og reklametekster og/eller beskrivelser.

Eget serviceverksted!

Vær trygg på at sykkelen er iorden. Vi har eget verksted og rask tilgang på deler.

Konkurransedyktige priser

Hos oss får du kvalitetsykler til konkurransedyktige priser

Fri frakt på ordre over 1500,-

Vi leverer over hele landet.
Fri frakt gjelder for alle sør for Trøndelag.